Kleuradvies

kleuradvies 01
kleuradvies 02
Het gebruik van kleuren bepaalt voor een groot deel de sfeer in een ruimte. Ook zorgen verschillende materialen en structuren voor een geheel eigen uitstraling. Voor het bepalen van de juiste kleuren en materialen is het daarom verstandig om u te laten adviseren door een vakman die verstand heeft van de verschillende mogelijkheden, kleurcombinaties en materiaaleigenschappen.

Richard Vis Buitengewoon Schilderwerk heeft uitgebreide ervaring met zeer veel verschillende materialen en wandafwerkingen. Daardoor kunnen wij u voorzien van een professioneel advies in het gebruik van kleuren en het maken van mooie kleurcombinaties. We letten hierbij niet alleen op wat mooi bij elkaar past, maar houden ook rekening met uw wensen voor de verdere aankleding van uw interieur. Wij geven u een compleet stijladvies en zorgen dat uw schilderwerk en wandafwerking een mooi geheel vormen met uw stoffering, vloer en meubelen.

In ons advies houden wij onder andere rekening met het type woning of bedrijfspand, het design, de belichting en de belastingsgraad van het interieur. Wij adviseren u over de glansgraad van de verf en zorgen voor de juiste produktkeuze. Omdat wij begrijpen dat het lastig is om een voorstelling te krijgen van het eindresultaat aan de hand van enkel kleurstalen, maken wij indien gewenst een interieurschets. Zo weet u zeker dat het eindresultaat volledig aan zal sluiten bij uw wensen.