Glaswerk

Of het nu gaat om het plaatsen van nieuwe ruiten, het vervangen van enkel glas door isolatieglas of het vervangen van een ruit bij ruitbreuk,
wij helpen u graag.

Isolerende beglazing

Isolatieglas biedt meer wooncomfort en lagere energiekosten. Daarom is het verstandig om isolatieglas te plaatsen of, als u nog enkel glas heeft, uw huidige beglazing te laten vervangen door dubbel glas. Er zijn veel verschillende typen isolatieglas zoals gehard of gelaagd glas, geluidwerend en zonwerend glas, gefigureerd en matglas. Weet u niet welk type het meest geschikt is voor uw woning? Dan adviseren wij u hier graag over. Uiteraard zorgen wij ook voor het plaatsen van neuslatten en houden hierbij rekening met afwatering. Dit zorgt voor volledige bescherming van de onderdorpels en voorkomt houtrot.

isolerende beglazing
ventilatierooster

Ventilatieroosters

Natuurlijk wilt u ook voldoende frisse lucht in uw woning of bedrijfspand. U kunt hiervoor kiezen voor een draairaam. Het plaatsen van een ventilatierooster zorgt echter ook voor voldoende ventilatie en is minder inbraakgevoelig dan een draairaam. Ventilatieroosters zijn er in vele soorten en maten en bieden verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan geluidswerend en/of fijnstofwerend wanneer u aan een wat drukkere weg woont. De roosters zijn leverbaar in RAL-kleur of geborsteld aluminium en in alle mogelijke afmetingen. Samen met u bepalen wij welke roosters het beste bij uw situatie passen en zorgen voor de juiste ventilatie in uw woning of bedrijfspand.

Onderhoud

Aan de beglazing zelf valt weinig te onderhouden, maar belangrijk is dat de kitzomen rondom het glaswerk goed zijn. Als deze niet meer intact zijn, moeten deze vervangen worden. Dit voorkomt schade en lekkage van de ruiten.